ΩΔΕΙΑ - ΟΥΡΑΝΙΟ ΩΔΕΙΟ - ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΧΡΙΣΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ

ΟΥΡΑΝΙΟ ΩΔΕΙΟ - ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΧΡΙΣΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

Διεύθυνση - ΩΔΕΙΑ Διεύθυνση: ΓΟΥΝΑΡΗ 87 Τ.Κ. - ΩΔΕΙΑ Τ.Κ.: 16561
Περιοχή - ΩΔΕΙΑ Περιοχή: Γλυφάδα Κατηγορία - ΩΔΕΙΑ Κατηγορία: ΩΔΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΩΔΕΙΑ Τηλέφωνο: 2109624439 Fax - ΩΔΕΙΑ Fax: 2109642511
Κινητό - ΩΔΕΙΑ Κινητό: 6972825670 E-mail - ΩΔΕΙΑ E-mail: giannaxri@gmail.com
Υπεύθυνος - ΩΔΕΙΑ Υπεύθυνος: ΧΡΙΣΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΩΔΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΩΔΕΙΑ Ιστοσελίδα:
Το Ουράνιο Ωδείο ιδρύθηκε το 1991 από την Ιωάννα Χριστογεωργάκη και σήμερα εδρεύει επί της οδού Γούναρη 87 και Γορτυνίας. Εδώ και 20 χρόνια, έχει πρωταγωνιστήσει στον πολιτιστικό τομέα του τόπου μας, υπηρετώντας την μουσική τέχνη. Στόχοι του Ωδείου μας είναι: 1) Να προσελκύσει κάθε νέο στην μουσική, να καλλιεργήσει τα ταλέντα των σπουδαστών μας, συμβάλλοντας παράλληλα στην διαπαιδαγώγηση και στην διαμόρφωση της προσωπικότητας. 2) Να τον μάθει να ακούσει και να αγαπάει την μουσική. ...
Επισκέπτες: 13084

ΟΥΡΑΝΙΟ ΩΔΕΙΟ - ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΧΡΙΣΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΟΥΡΑΝΙΟ ΩΔΕΙΟ - ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΧΡΙΣΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

Το Ουράνιο Ωδείο ιδρύθηκε το 1991 από την Ιωάννα Χριστογεωργάκη και σήμερα εδρεύει επί της οδού Γούναρη 87 και Γορτυνίας. Εδώ και 20 χρόνια, έχει πρωταγωνιστήσει στον πολιτιστικό τομέα του τόπου μας, υπηρετώντας την μουσική τέχνη.

Στόχοι του Ωδείου μας είναι:
1) Να προσελκύσει κάθε νέο στην μουσική, να καλλιεργήσει τα ταλέντα των σπουδαστών μας, συμβάλλοντας παράλληλα στην διαπαιδαγώγηση και στην διαμόρφωση της προσωπικότητας.
2) Να τον μάθει να ακούσει και να αγαπάει την μουσική.
3) Να γίνει μουσικός, καθηγητής μουσικής, σολίστ, συνθέτης.
4) Νατον προετοιμάσει για τις εξετάσεις του Μουσικού Πανεπιστημίου.
5) Να τον ωθήσουμε στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του μέσα από την ενασχόλησή του με την μουσική τέχνη.

Αρχή του ωδείου μας είναι να βοηθήσουμε και να ωθήσουμε τους μαθητές μας ώστε να στοχεύουν υψηλά απο τα πρώτα τους βήματα, επιστρατεύοντας όλες τις γνώσεις που πρέπει να έχει ένας μουσικός - καθηγητής άρτια καταρτισμένος.

Διδάσκονται όλα τα κλασσικά όργανα: πιάνο, κιθάρα, βιολί, βιόλα, βιολεντσέλο, κοντραμπάσσο, φλάουτο, σαξόφωνο, κλαρινέτο, όμποε, φαγγότο, τρομπέτα, τρομπόνι, κορνο.
Όλα τα μοντέρνα όργανα: αρμόνιο, ακορντεόν, ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσσο, μπουζούκι, μοντέρνο πιάνο, ντράμς.

Μοντέρνο και κλασσικό τραγούδι, χορωδία και τμήματα παιδικού τραγουδιού. Διδάσκονται όλα τα ανωτέρα θεωρητικά με τμήματα ωδικής αρμονίας, ενοργάνωσης, πνευστών αντίστιξης, γούγγας, σύνθεσης. Διδάσκουμε τα μαθήματα που απιτούνται για προετοιμασία για το Μουσικό Πανεπιστήμιο. Ειδικά ατομικά τμήματα για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών.
Λειτουργεί θεατρικό εργαστήρι θεατρικής τέχνης. Διδάσκεται μουσικοκινητική και σύστημα ORF σε παιδιά 3-6 ετών.


Το ωδείο μας έχει αναλάβει μέρος στον διαγωνισμό junior Eurovision, όπου έλαβε και τη 2η θέση. Διδάσκονται πνευστά, έγχορδα, πιάνο, ακορντεόν, φλογέρα κ.α. Έχουμε θεωρητικά μαθήματα και θεατρικό εργαστήρι.